Blog

60 Trivia Questions And Answers On Brothers And Sisters On National Siblings Day 2023

Trivia Questions And Answers On National Siblings Day

No matter how well we think we know our siblings, there is always more to discover and appreciate. It’s worth taking the time to learn about each other’s experiences, preferences, and opinions to deepen our connections and strengthen our bond.

In this post, we have curated some of the most intersting trivia questions and answers on brothers and sisters to discover how much we know about famous siblings.

After all, family is one of life’s greatest treasures, and our siblings (brother or sister) are a crucial part of that treasure trove.

Our list of questions covers a wide range of topics, from childhood memories to current passions and dreams for the future.

Whether you’re looking to reminisce about old times or learn more about each other’s current interests and goals, there’s something for everyone.

So grab a cup of coffee or a glass of wine and settle in for some quality sibling bonding time!

Table Of Contents

Trivia Questions And Answers On Brother And Sisters On National Siblings Day 2023

QA on Brother And Sisters On National Siblings Day 2023

1. Who are the famous siblings known for singing hits like “We Are Family” and “He’s The Greatest Dancer”?

Answer: Sister Sledge

2. Who played the role of Monica and Ross Geller in the hit TV sitcom Friends?

Answer: Courteney Cox and David Schwimmer

You May Also Like: Building Strong Sibling Relationships: Inspiring Religious Quotes

3. What are the names of the twin brothers in the Harry Potter series?

Answer: Fred and George Weasley

4. Who are the two brothers who founded the famous sports brand Adidas?

Answer: Adolf and Rudolf Dassler

5. Which famous sisters starred in the reality TV show “Keeping Up With The Kardashians”?

Answer: Kim, Kourtney, and Khloé Kardashian

6. Who are the famous siblings known for their acting roles in the Godfather movies?

Answer: Talia Shire and Francis Ford Coppola

7. What are the names of the sisters who were famous for their roles in the movie “Frozen”?

Answer: Elsa and Anna

8. Who are the famous sisters who make up the band Haim?

Answer: Este, Danielle, and Alana Haim

You May Also Like: Meaningful Birthday Quotes For Sister

9. Who are the famous brothers who starred in the movie “Step Brothers”?

Answer: Will Ferrell and John C. Reilly

10. Which sisters starred in the classic movie “Gone With The Wind”?

Answer: Olivia de Havilland and Joan Fontaine

11. What are the names of the sisters who starred in the TV show “Full House”?

Answer: Mary-Kate and Ashley Olsen

12. Who are the famous sisters who make up the band Heart?

Answer: Ann and Nancy Wilson

13. Who are the famous brothers who make up the band Oasis?

Answer: Liam and Noel Gallagher

14. What are the names of the twin sisters in the movie “The Parent Trap”?

Answer: Hallie Parker and Annie James

15. Who are the famous sisters who make up the band The Breeders?

Answer: Kim and Kelley Deal

16. Who are the famous brothers who make up the band AC/DC?

Answer: Malcolm and Angus Young

You May Also Like: Quotes About Brother And Sister Relationship

17. What are the names of the brothers who starred in the TV show “The Suite Life of Zack & Cody”?

Answer: Cole and Dylan Sprouse

18. Who are the famous sisters who starred in the movie “A League of Their Own”?

Answer: Geena Davis and Lori Petty

19. Who are the famous sisters who make up the band Tegan and Sara?

Answer: Tegan and Sara Quin

20. Who are the famous brothers who make up the band The Black Keys?

Answer: Dan Auerbach and Patrick Carney

21. Who are the famous literary siblings who were gifted poets and novelists?

Answer: Charlotte, Emily and Anne Brontë

22. What are the names of the sisters who starred in the movie “The Virgin Suicides”?

Answer: Kirsten Dunst and A.J. Cook.

23. Who are the famous brothers who starred in the movie “Thor”?

Answer: Chris and Liam Hemsworth.

24. What are the names of the sisters who starred in the TV show “Sister, Sister”?

Answer: Tia and Tamera Mowry.

You May Also Like: Awesome Good Night Messages For Your Sister

25. Who are the famous siblings who founded the fashion brand The Row?

Answer: Mary-Kate and Ashley Olsen.

26. What are the names of the sisters who co-wrote the book “The Opposite of Loneliness”?

Answer: Marina Keegan and Molly Keegan.

27. Who are the famous brothers who starred in the movie “The Fighter”?

Answer: Mark Wahlberg and Christian Bale.

28. What are the names of the sisters who founded the fashion brand Rodarte?

Answer: Kate and Laura Mulleavy.

You May Also Like: The Dynamics Of Sibling Relationships

29. Who are the famous siblings who starred in the movie “The Outsiders”?

Answer: Rob Lowe and Chad Lowe.

30. What are the names of the sisters who founded the beauty brand Huda Beauty?

Answer: Huda and Mona Kattan.

31. Who are the famous brothers who starred in the movie “Ocean’s Eleven”?

Answer: George Clooney and Don Cheadle.

32. What are the names of the sisters who starred in the movie “Black Swan”?

Answer: Natalie Portman and Mila Kunis.

You May Also Like: Birthday Quotes And Wishes For Big Sister

33. Who are the famous siblings who founded the tech company Airbnb?

Answer: Brian and Joe Gebbia.

34. What are the names of the sisters who founded the fashion brand Veronica Beard?

Answer: Veronica Swanson Beard and Veronica Miele Beard.

35. Who are the famous brothers who starred in the movie “Zoolander”?

Answer: Ben Stiller and Owen Wilson.

36. What are the names of the sisters who founded the fashion brand The Reformation?

Answer: Yael Aflalo and Chi Bui.

37. Who are the famous siblings who founded the fashion brand Marchesa?

Answer: Georgina Chapman and Keren Craig.

38. What are the names of the sisters who starred in the movie “Little Women”?

Answer: Saoirse Ronan and Emma Watson.

39. Who are the famous brothers who founded the tech company Lyft?

Answer: Logan and John Zimmer.

40. What are the names of the sisters who founded the fashion brand Rodarte?

Answer: Kate and Laura Mulleavy.

You May Also Like: Short Meaningful Quotes To Share With Your Sister

41. Who are the famous siblings who co-starred in the TV show “Dexter”?

Answer: Michael C. Hall and Jennifer Carpenter.

42. What are the names of the sisters who founded the fashion brand ALC?

Answer: Andrea Lieberman and Shannon Rotenberg.

43. Who are the famous brothers who starred in the movie “There’s Something About Mary”?

Answer: Ben Stiller and Jerry Stiller

You May Also Like: 101 Quotes to Celebrate National Sibling Day and Strengthen Bonds

44. What are the names of the sisters who starred in the TV show “The Nanny”?

Answer: Fran Drescher and Nadine Drescher.

45. Who are the famous siblings who founded the fashion brand Elizabeth and James?

Answer: Mary-Kate and Ashley Olsen.

46. What are the names of the sisters who founded the fashion brand Dannijo?

Answer: Danielle Snyder and Jodie Snyder Morel.

47. Who are the famous brothers who starred in the movie “The Matrix”?

Answer: Keanu Reeves and Laurence Fishburne.

48. What are the names of the sisters who founded the fashion brand Anine Bing?

Answer: Anine Bing and Katerina Boguslavskaya

You May Also Like: Meaningful Sibling Quotes To Show Special Bonding

49. Who are the famous siblings who co-starred in the movie “The Skeleton Twins”?

Answer: Bill Hader and Kristen Wiig.

50. What are the names of the sisters who founded the fashion brand Veronica Beard?

Answer: Veronica Swanson Beard and Veronica Miele Beard.

51. Who are the famous brothers who starred in the movie “Blades of Glory”?

Answer: Will Ferrell and Jon Heder.

52. What are the names of the sisters who founded the fashion brand The Row?

Answer: Mary-Kate and Ashley Olsen.

53. Who are the famous siblings who co-starred in the TV show “The Office”?

Answer: John Krasinski and Emily Blunt.

54. What are the names of the sisters who founded the fashion brand Tanya Taylor?

Answer: Tanya Taylor and Andrea Taylor.

55. Who are the famous brothers who starred in the movie “Wedding Crashers”?

Answer: Owen Wilson and Luke Wilson.

56. What are the names of the sisters who founded the fashion brand Loeffler Randall?

Answer: Jessie Randall and Loeffler.

You May Also Like: Good Morning Messages For Your Sister

57. Who are the famous siblings who co-starred in the movie “The Other Boleyn Girl”?

Answer: Scarlett Johansson and Eric Bana.

58. What are the names of the sisters who founded the fashion brand Proenza Schouler?

Answer: Jack McCollough and Lazaro Hernandez.

59. Who are the famous siblings who co-starred in the TV show “The O.C.”?

Answer: Ben McKenzie and Mischa Barton.

60. What are the names of the sisters who founded the fashion brand Rodarte?

Answer: Kate and Laura Mulleavy.

Related posts

4 Types Of Alienation And How To Overcome Them

7 Morning Habits Of Highly Successful People

Kajal Singh

Divine Lessons: Bible Verses On Love And Loving Others

Team Motivational Wizard

What Are Goals? How Can I Achieve More By Changing My Perspective?

Team Motivational Wizard

I Fear Change: How to Cope With the Unknown

Team Motivational Wizard

Bible Verses About Treating Others With Respect

Team Motivational Wizard

When Learning Goal Orientation Leads To Learning From Failure

Team Motivational Wizard

Calm App Review: Is This App Worth the Subscription Fee?

Team Motivational Wizard

5 Easy Ways To Get Things Done When You Have No Motivation

Team Motivational Wizard